VERPLAATST: Clubkampioenschappen 2022

Bijgewerkt op: 7 apr.

LET OP: NIEUWE DATUM

In verband met de slechte weersvoorspellingen voor 8 en 9 april worden de kampioenschappen verplaatst! Het springen zal plaatsvinden op donderdag 14 april en de dressuur op vrijdag 15 april.


De inschrijvingen blijven staan. Kan je toch niet deelnemen? Of wil je graag alsnog deelnemen? Meld je dan even bij Conny of Rosanne.


De volgende klassementen worden verreden:


- Clubkampioen Paard Springen

- Clubkampioen Paard Dressuur

- Clubkampioen Paard Allround


- Clubkampioen Pony Springen

- Clubkampioen Pony Dressuur

- Clubkampioen Pony Allround


Dressuur

De dressuur wordt aan het einde van de dag verreden op vrijdag 15 april. Alle klassen worden uitgeschreven. In principe rijd je de eerste proef in je eigen klasse en de tweede B-proef op het paard van een andere deelnemer. Deze paardenwissel wordt na afloop van alle eerste proeven vastgesteld op basis van loting. Behalve dat je dus op een ander paard een klasse B proef rijd, rijdt er ook iemand anders op jouw paard. Wil je dit niet? Dan kan je er voor kiezen om één proef te rijden, maar dan doe je niet mee voor de kampioenschappen.

AANPASSING: De kampioenschapscommissie heeft besloten de paardenwissel voor de paardenruiters binnen het dressuurkampioenschap te schrappen. Deelnemers rijden dus alleen op hun eigen paard. Voor de pony-ruiters blijft de wissel wél onderdeel van het programma.


Springen

Voor het springkampioenschap rijd je twee parcoursen. De eerste is een klassiek parcours met barrage, de tweede is direct op tijd. Je mag flexibel starten (twee verschillende hoogtes).


Allround

De ruiters die meedoen aan alle spring en dressuur onderdelen, maken kans op de allround titel.Inschrijven

Stuur een WhatsApp of bel even naar Conny of Rosanne.


Rosanne, 0657553671 Conny, 0629561344