Lid worden

Bij Paardensportvereniging & Ponyclub Midland worden twee verschillende lidmaatschapsvormen aangeboden. Er is een volledig lidmaatschap beschikbaar (inclusief lidmaatschap KNHS) en een goedkoper "Vrienden van Midland" lidmaatschap. Hieronder leest u meer over de kosten en voordelen en u kunt zich direct aanmelden!

Volledig Lidmaatschap

Kosten: €65,- per jaar

Het volledige lidmaatschap is inclusief de kosten voor het lidmaatschap van de officiële paardensportbond KNHS. Dit lidmaatschap geeft onder andere recht op:

  • Deelname aan diverse clinics en activiteiten van Midland

  • Deelname aan clubkampioenschappen van Midland

  • Aanvragen van een startpas bij de KNHS

  • Deelname aan officiële dressuur- en springwedstrijden van alle paardensportverenigingen in Nederland

Vrienden van Midland

Kosten: €30,- per jaar

Het lidmaatschap "Vrienden van Midland" geeft onder andere recht op:

  • Deelname aan diverse clinics en activiteiten van Midland

  • Deelname aan clubkampioenschappen van Midland

 

Wedstrijden rijden

Met het volledige lidmaatschap van Midland bent u automatisch ook lid van de KNHS. U kunt dan met uw relatienummer inloggen op het online portaal MijnKNHS. Daar kunt u een startpas aanvragen en u inschrijven voor officiële dressuur- en springwedstrijden bij alle verenigingen in Nederland. De KNHS stuurde vroeger een fysieke startpas toe, maar tegenwoordig is de startpas geheel digitaal. U kunt deze dan vinden in MijnKNHS of via de MijnKNHS app.

Let op: met het "Vrienden van Midland" lidmaatschap kunt u géén officiële KNHS wedstrijden rijden.

LOGO.png
40855263_2185140218433289_41482501136570

Iedereen die deelneemt aan officiële wedstrijden wordt geacht het wedstrijdreglement van de KNHS te kennen of in ieder geval op de hoogte te zijn van de belangrijkste regels. Het wedstrijdreglement en de laatste wijzigingen hierin zijn te vinden op knhs.nl.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een wedstrijd, raden wij aan om in ieder geval een uur voor uw starttijd aanwezig te zijn op de desbetreffende wedstrijd. Het startgeld dient u voor uw start te betalen op het secretariaat van de organiserende vereniging. 

Iedereen die deelneemt aan een officiële wedstrijd is altijd verplicht om het paardenpaspoort te kunnen tonen. De organiserende vereniging of een jurylid kan namelijk altijd om het paspoort te vragen om deze te controleren. Indien je deze niet bij je hebt of indien er fouten in worden geconstateerd kun je een boete krijgen.