Zomerconcours 2020

Bijgewerkt op: 17 sep. 2020

Inschrijven kan nog steeds, mail springwedstrijd@pvmidland.nl


Het springconcours zal plaatsvinden op zaterdag 19 en zondag 20 september, zoals ieder jaar op de Utrechtse Manege. De voorbereidingen zijn in volle gang en we gaan er zoals ieder jaar een prachtige wedstrijd van maken. We hebben weer fantastische sponsoren, en daarmee een mooie prijzenpot voor alle deelnemers.


Startlijsten

De startlijsten zijn te vinden op startlijsten.nl


Extra Geldprijzen

Met dank aan onze geweldige sponsoren, kunnen we ook dit jaar weer een prachtige prijzenpot bieden aan onze deelnemers. Klik hier voor meer informatie >>


Coronavirus

Wij leven momenteel in een uitzonderlijke tijd, gezien het coronavirus. De wedstrijd zal daarom in aangepaste vorm plaatsvinden. Wij verzoeken iedereen geen extra publiek uit te nodigen, bezoekers wordt verzorgd niet te juichen en vanzelfsprekend vragen wij iedereen om anderhalve meter afstand tot een ander te bewaren. Daarnaast verzoeken wij alle deelnemers en bezoekers om af te zien van hun komst naar Utrecht, indien zij verkoudheidsklachten ervaren. Houd voor de laatste maatregelen onze website en Facebook-pagina in de gaten.


Programma

De klasse BB t/m ZZ zijn uitgeschreven, verdeeld over de twee dagen. Zie de poster hieronder voor de indeling.Inschrijven per mail

De inschrijving is nog geopend, dit gaat nu allemaal per mail. Hou voor updates over de wedstrijd deze website en het Facebook evenement in de gaten.

Stuur je inschrijving naar springwedstrijd@pvmidland.nl en vermeld graag even je combinatienummer.


Sponsoren

Het concours zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze fantastische sponsoren: